Friday, December 24, 2010

gELAgAt MeRekA..(^_^)

Minggu lepas baru je balik jumpa budak2 ni dah teringat dah..hehe so saja upload gambar2 ni dari blog kakak ipar buat tatapan tyme windu..=)

 KISAH MEREKA = Auni + Aisyah + Nafi'


Kakak Aisyah : Auni, tengoklah kakak senyum ni. Masuk laptop.
Auni : (buat tak reti je.....)


Aisyah : Auni, jomlah masuk main dengan kakak dan adik
Auni : Jom....

                                       Kalau Auni masuk dalam ni, mesti Aisyah nak masuk sekali..nasib baik anak buah 
                                       cik wa semua masih kiut miut lagi..insya Allah xder masalah..



Auni : ummi, macam ni ke buat peace?
Aisyah : bukanlah...tengok kakak nak buat ni..


Aisyah : Kakak sayang Auni...
Auni : iye? Auni pon sama...

Cik wa : Hehe comel ..tapi bakpo Auni napok cam garang je?hehe



Aisyah : lalalalalala... (dodoikan Auni nak tido..)
Auni : sedapnya ada orang ulit Auni nak tido ni...

2A (Aisyah+Auni) ni kejap baik..kejap tu gaduh2 manja.
Suka berebut mainan sama sendiri.
Biasalah dalam proses mengenal
Aisyah tak boleh langsung orang ambil mainan dia especially Auni tu huhuhu.
- proses suai kenal Auni n Aisyah x habis lagi tu..-.
Baru seminggu lebih jumpa, ada masa lagi(^_^)

Gambar Nafi xder sangat sbb kalau tengok je muka cik wa, terus nangis..huhu 
cane nak amik gambar Nafi' yang comel ?
cik wa x nampak lagi Nafi versi ceria sejak balik Malaysia ni..

 Tapi xper cik wa tahu Nafi' x chat lagi..perubahan cuaca..kat Mesir n Malaysia lain
x sabar nak tunggu Nafi sembuh dari demam =)
Nanti leh tgk Nafi senyum ...kan?

2 comments:

Abah Yie & Ummi Na said...

comelnya...geram nak cubit2 je...!!!

Nurturing The Ummah said...

nafi' nak nga ayah din je